achterhoekse stemacteur en voiceover

Jazeker! ik spreek ook je teksten in met een “Oosters accent”. Ik ben namelijk geboren en getogen in de Achterhoek. Hierdoor wordt ik ook regelmatig gevraagd voor producties waarbij dat juist hoorbaar moet zijn. Tegenwoordig woon ik alweer heel wat jaren in Twente en pak daar ook de Twentse tongval mee.

Beluister enkele producties die ik ingesproken heb.

Twents of Achterhoeks.

⬆ Voor Meerdink Bruggen mocht ik de bedrijfsvideo inspreken om nieuwe werknemers te laten zien wat voor geweldig bedrijf Meerdink Bruggen is. Ook deze video moest met een licht Achterhoekse tongval ingesproken worden.

⬆ Voor de T2 Groep mocht ik hun bedrijfsvideo inspreken. Omdat de T2 groep in Doetinchem gevestigd is, wilde ze subtiel laten horen dat ze een trots bedrijf uit de Achterhoek zijn.

⬆ Voor de promotie video van het Twentse Biermerk Berghoeve mocht ik de video met een Twentse tongval inspreken.

⬆ Voor een evenement van Bourgondiër, Ribs and WingsNight mocht ik de video inspreken die op alle sociale mediakanalen ingezet werd. Dit moest met een relaxte Achterhoekse tongval ingesproken worden.

⬆Social Media campagne Simyo (Achterhoekse tongval)

⬆Bedrijfsvideo Lely Center (Achterhoekse tongval)

⬆Bedrijfsvideo Agro en Food i.o.v. Provincie Overijssel (tongval)

 

Contact opnemen

Demo of offerte nodig?
We proberen zsm je verzoek te beantwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt